Трамп запросив Путіна відвідати Вашингтон

Трамп запросив Путіна відвідати Вашингтон
Володимир Путін і Дональд Трамп

Найближча зустріч президентів США і Росії пройде в листопаді в Парижі 11 листопада

Радник президента США з питань нацбезпеки Джон Болтон повідомив, що Дональд Трамп запросив свого російського колегу Володимира Путіна відвідати Вашингтон на початку 2019 року.

Як заявив Болтон в інтерв’ю вірменській службі Радіо Свобода, він передав запрошення під час зустрічі з Путіним у Москві раніше цього тижня.

«Мені здається, що прогрес у відносинах із Росією буває тоді, коли обидві сторони безпосередньо викладають, в чому полягають їхні національні інтереси. Іноді ми просто не можемо дійти згоди. Але в інших випадках, коли ми обговорюємо деякі з цих питань, ми можемо», – оцінив Болтон можливість результативних особистих переговорів лідерів США й Росії.

Нині радник Трампа перебуває з візитом на Закавказзі, зокрема у Вірменії й Азербайджані.

Раніше повідомлялося, що  Путін заявив раднику Білого дому з питань національної безпеки Джону Болтону, що хоче провести нові переговори з президентом США Дональдом Трампом, і запропонував зустрітися у Парижі наступного місяця.

Нагадаємо, Трамп 20 жовтня заявив про намір вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД) між США і Росією через його недотримання з боку Москви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: