Троє військових дістали поранень на Донбасі

Троє військових дістали поранень на Донбасі

Окупанти сьогодні дев’ять разів зривали «тишу»

Сьогодні російські окупаційні війська дев’ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, троє українських військовослужбовців поранені.

Про це у Facebook повідомляє пресцентр штабу ОС.

«8 липня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню, зокрема і з озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії бойового зіткнення. Заходи із відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації здійснювалися в умовах, коли частина армійських резервів зі складу Об’єднаних сил була задіяна до ліквідації пожежі у Луганській області», - зазначається у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ ворог на світанку застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети на підступах до Хутора Вільний і Оріхового. В обідню пору противник з автоматичних станкових гранатометів обстріляв наші позиції поблизу Зайцевого та задіяв БПЛА для скидання пострілу ВОГ-25.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід загарбники вели вогонь із заборонених Мінськими домовленостями зразків озброєння у передмісті Авдіївки. На цій ділянці фронту агресор здійснював обстріли з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, факти ворожої збройної агресії з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів зафіксовано біля Мар’їнки, Опитного і Старогнатівки.

За поточну добу троє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. Їх оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано невідкладну допомогу лікарів.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою/

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: