Труба призначив п'ятьох заступників директорів теруправлінь Держбюро розслідувань

Труба призначив п'ятьох заступників директорів теруправлінь Держбюро розслідувань

Сьогодні призначено п'ятьох із 14 переможців конкурсу на посади заступників директорів теруправлінь

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба призначив п’ятьох заступників директорів територіальних управлінь ДБР.

Про це повідомляє прес-служба бюро.

«Сьогодні призначено п'ятьох із 14 переможців конкурсу на посади заступників директорів теруправлінь, при цьому були враховані дані поліграфа, спецперевірки, НАБУ та інформації зі ЗМІ», - повідомив Труба.

Зокрема, заступником директора територіального управління у Хмельницькому призначено Олександр Лисого, у Києві - Олександра Мельникова, у Мелітополі - Богдана Чегіля, у Краматорську - Ігоря Руденка, у Миколаєві - Миколу Чернова.

За словами Труби, щодо низки кандидатів тривають спецперевірки.

«По деяких – рішення буде прийнято найближчими днями, але це може бути і негативне рішення», – додав директор ДБР.

Нагадаємо, у середині серпня перші 42 переможці конкурсу склали присягу та були призначені на посади в центральному апараті Державного бюро розслідувань.

Верховна Рада прийняла закон про створення ДБР 12 листопада 2015 року. Створення цього органу передбачено Конституцією України: до нього повинні перейти від прокуратури функції досудового розслідування, а за прокуратурою залишиться функція нагляду. ДБР буде розслідувати злочини, скоєні вищими посадовими особами, службовцями НАБУ і САП, а також військовими злочинцями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: