Тука назвав свої версії вбивства депутата в Сєверодонецьку

Тука назвав свої версії вбивства депутата в Сєверодонецьку
Сергій Самарський

Тука зазначив, що Самарський був дуже активною людиною з проукраїнськими поглядами

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, колишній глава Луганської ОДА Георгій Тука озвучив дві версії вбивства депутата міськради Сєверодонецька Сергія Самарського. Свої версії він виклав на сторінці в Facebook.

Тука зазначив, що Самарський «був дуже активною людиною з проукраїнськими поглядами».

«Не хочу впливати на хід слідства, але, з моєї точки зору, найбільш вірогідними версіями можуть бути дві: політична діяльність і бізнес», - повідомив він.

Тука розповів, що в Сєверодонецьку вже біля двох років триває протистояння між мером і міською радою. «Голова фракції Опоблоку в міськраді за одну ніч після виборів знайшов порозуміння з депутатами з «Батьківщини» і «Радикальними» «патріотами» і створив своє царство в місті. Навколо цього тривають численні судові позови ще й досі», - сказав він.

«Одночасно, вже біля року з Луганщини надходять численні скарги від підприємців на тиск з боку обласної влади. Відбувся досить гучний скандал з блокуванням вулиць в Сєверодонецьку», - додав він.

Раніше стало відомо, що цієї ночі сталося вбивство депутата міськради Сєверодонецька Сергія Самарського.

За згаданим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

Наразі поліцією розглядається кілька версій вбивства, головна з них - політичні мотиви. Не виключено і розбійний напад, а також вбивство, пов'язане з бізнесом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: