У Авакова попередили про активізацію кремлівських пропагандистів

У Авакова попередили про активізацію кремлівських пропагандистів

Шкіряк: На разі ситуації в столиці абсолютно спокійна і перебуває під повним контролем правоохоронних органів

У зв‘язку з проведенням Об‘єднавчого Собору, російські пропагандисти та їхні внутрішні сателіти вкидають в інформаційний простір та соціальні мережі різного роду фейки. Про це у себе на сторінці у Facebook попередив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«Ці деструктивні дії антидержавних сил спрямовані виключно на спроби дестабілізаціі та сіяння панічних настроїв серед українських користувачів інтернету. Будьмо уважні! Категорично закликаємо довіряти виключно офіційним джерелам органів державної влади України!», - підкреслив він.

За словами Шкіряка, на разі ситуації в столиці абсолютно спокійна і перебуває під повним контролем правоохоронних органів.

«Підрозділи МВС продовжують працювати в посиленому режимі і здійснюють всі необхідні заходи з охорони публічної безпеки та недопущенню будь-яких провокацій. Станом на 16.15 грубих правопорушень не зафіксовано», - додав він.

Нагадаємо, Об'єднавчий собор зі створення помісної Української православної церкви відбудеться сьогодні в соборі Святої Софії в Києві.

За словами предстоятеля УПЦ КП, патріарха Філарета, в Об’єднавчому соборі візьмуть участь понад 50 архієреїв.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл вважає, що ієрархи УПЦ МП прийдуть на Об'єднавчий собор попри заборону Онуфрія. 

Як відомо, 13 грудня в Андріївській церкві у Києві відбулося перше служіння Вселенського патріархату. Літургія відбулася за участю митрополита Гальського Еммануїла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: