У Білорусі назвали висилку їхнього дипломата з Києва «недружнім кроком»

У Білорусі назвали висилку їхнього дипломата з Києва «недружнім кроком»

МЗС Білорусі відреагувало на висилку з України білоруського дипломата

Міністерство закордонних справ Білорусі розцінює рішення української сторони щодо висилки білоруського дипломата як абсолютно безпідставне. Таку точку зору висловив журналістам заступник начальника управління інформації МЗС Білорусі Андрій Шупляк, повідомляє Белта.

«Розцінюємо рішення української сторони щодо висилки дипломата посольства Білорусі в Україні як абсолютно безпідставне, - зазначив офіційний представник білоруського зовнішньополітичного відомства. – Висловлюємо жаль у зв'язку з цим недружнім кроком Києва».

Нагадаємо, що Україна вислала з країни білоруського дипломата у відповідь на оголошення радника посольства України в Білорусі Ігоря Скворцова персоною нон ґрата.

У понеділок, 20 листопада, стало відомо про оголошення персоною нон грата радника посольства України в Білорусі Ігоря Скворцова. Білоруські спецслужби стверджують, що він є співробітником головного управління розвідки Міністерства оборони України і працював «під прикриттям».

20 листопада в КДБ Білорусі повідомили, що український журналіст Павло Шаройко затриманий за звинуваченням у шпигунстві і нібито він зізнався, що є співробітником кадрового апарату військової розвідки України, які працюють під прикриттям.

Його затримали ще 25 жовтня, однак про це стало відомо лише 17 листопада від голови Національної громадської телерадіокомпанії України Зураба Аласанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: