У Бойка вважають, що Вілкул та Мураєв – йому не конкуренти

У Бойка вважають, що Вілкул та Мураєв – йому не конкуренти
Юрий Бойко, член «Опозиційної платформи За життя» 

За словами Шуфрича, колишні соратники по Опоблоку можуть допомогти Порошенку вийти у другий тур

Народний депутат, член партії «За життя» Нестор Шуфрич вважає, що його колишні однопартійці з Опозиційного блоку Олександр Вілкул і Євгеній Мураєв не складуть конкуренції теперішньому кандидату у президенти від «Опозиційної платформи За життя» Юрію Бойку. Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Шуфрича, дослідження показують, що колишні однопартійці наразі не складають конкуренції Бойку, проте вони можуть сприяти виходу у другий тур  Петра Порошенка.

«Однозначно, Бойко, навіть при відсутності мільйонів наших прихильників на Донбасі залишається кандидатом №1, і конкуренцію йому в цьому сегменті ніхто не складе. А от завадити можуть», - переконаний політик.

На думку Шуфрича, «легенда про те, що нібито Порошенко хоче Бойка у другому турі – це розмови боягузів».

«Ми знаємо, що на Банковій дуже занепокоєні появою єдиного кандидата від Південного Сходу та Центральної України», - переконує колишній регіонал.

Нагадаємо, 20 листопада з лав Опозиційного блоку були виключені її співголова Юрій Бойко та його заступник Сергій Льовочкін. Це була помста групи, що орієнтується на Рината Ахметова, за об’єднання групи Бойка–Льовочкіна з партією «За життя».

Як повідомлялося, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Старт виборчої кампанії запланований на 31 грудня 2018 року. З цього дня починається реєстрація потенційних кандидатів у ЦВК і передвиборна агітація.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: