Серед бойовиків паніка: «Новоросію зливають, повертається Україна»

Серед бойовиків паніка: «Новоросію зливають, повертається Україна»
Бойовики на Донбасі

У Горлівці поширюються чутки про наступ Збройних сил України

Серед бойовиків «ДНР», які дислокуються в районі Горлівки, поширюються чутки про підготовку наступу Збройних сил України з метою перекриття сполучення між Горлівкою та Ясинуватою–Донецьком (траса М-04). Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

«При цьому серед місцевого населення Горлівки поширюються стихійні чутки про підготовку провокацій з боку бойовиків «ДНР» у вигляді обстрілів деяких районів Горлівки з метою дискредитації ЗСУ», – йдеться у повідомленні.

ІС також інформує, що у підрозділах «МВС ДНР» у Горлівці з початку загострення ситуації на фронті спостерігається різке зростання панічних настроїв. «Зокрема, в середовищі «правоохоронців» активно поширюються чутки про те, що «Новоросію зливають, повертається Україна», і тим, хто має таку можливість, необхідно їхати до РФ», – повідомляє «Інформаційний спротив».

За його даними, подібні настрої зафіксовано й серед бойовиків «ЛНР». «Зокрема, місцеві бойовики зі складу бандформувань, що дислокуються в районах н.п. Первомайськ, Ірміно, Кадіївка, радять своїм рідним і знайомим «збирати валізи», так як, за їхніми словами, «назріває щось дуже гаряче», – інформує ІС.

Повідомляється, що у н.п. Новоазовськ співробітниками «поліції ДНР» і «МДБ ДНР» посилено контррозвідувальний режим на в'їзді в місто з боку Безіменного–Самсонового. В цей населений пункт не пропускають навіть бойовиків дислокованого в Новоазовському районі «9-го окремого механізованого полку морської піхоти ДНР» (тільки за спеціальними дозволами). У самому місті збільшено кількість патрулів, особливо в «комендантську годину». Новоазовський відділ «поліції ДНР» переведено на посилений режим несення служби.

Нагадаємо, в «ДНР» заявили, що сьогодні вранці в Донецьку було вбито терориста Гіві. У Службі безпеки України поки що не підтверджують і не спростовують інформацію щодо смерті Гіві, інформація перевіряється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: