У Бразилії соцопитування пророкують перемогу Болсонаро

У Бразилії соцопитування пророкують перемогу Болсонаро

Болсонаро і далі не може проводити мітинги, оскільки проходить курс реабілітації після спроби замаху

Дані останніх соціологічних опитувань фіксують те, що правоцентричний кандидат Жаїр Болсонаро має більше шансів стати президентом Бразилії, ніж його головний конкурент Фернандо Хаддад.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Результати опитування від компанії Ibope показують, що в другому турі виборів Болсонаро готові підтримати 59% виборців, в той час як Хаддада лише 41%. При цьому в Хаддада вищий рівень несприйняття серед виборців, ніж в конкурента – 47% проти 35%.

В опитуванні брали участь 2506 осіб, а статистична похибка складає 2%.

Болсонаро і далі не може проводити мітинги, оскільки проходить курс реабілітації після спроби замаху. Секретом успіху цього політика, який є депутатом 7 скликань парламенту Бразилії, є те, що він позиціонує себе в якості супротивника нинішньої політичної еліти, яка пов’язана із масовою корупцією.

Колишній мер Сан-Пауло і член Робітничої партії Бразилії Фернандо Хаддад так і не зміг дистанціонувати себе від цієї політичної сили, яка правила країною із 2002 по 2016 рік, і асоціюється багатьма із корупцією.

Раніше повідомлялося, що ультраправий кандидат Жаір Болсонару лідирує в першому турі президентських виборів в Бразилії, що відбулися 7 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: