У Грузії на багатьох округах відбудеться другий тур виборів

У Грузії на багатьох округах відбудеться другий тур виборів

Другий тур буде проведено у великій кількості виборчих округів

На парламентських виборах в Грузії на багатьох мажоритарних округах буде призначений другий тур. Про це заявила голова Центральної виборчої комісії Грузії Тамара Жванія, повідомляє «Грузия online».

За її словами, отримані до теперішнього часу результати підрахунку голосів дозволяють припустити, що другий тур буде проведено у великій кількості виборчих округів. Вона не уточнила, в яких саме. «Виходячи з цього, результати з кожної ділянки важливі з тією метою, щоб у підсумку побачити загальну картину попередніх даних», — сказала вона.

Нагадаємо, за даними із 3056 (82,55%) дільниць, парламент Грузії може складатися з трьох партій: правлячої «Грузинська мрія», опозиційної партії екс-президента Михайла Саакашвілі «Єдиний національний рух» і партії «Альянс патріотів».

За результатами екзит-полів «Грузинська мрія» набрала 39,9%, ЄНР - 32,7%. Лідери партії «Єдиний національний рух» (ЄНР) сьогодні вночі провели акцію протесту біля будівлі ЦВК Грузії після парламентських виборів, що відбулися в Грузії, напередодні, 8 жовтня.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: