У Херсоні маршрутники самовільно підняли ціни на проїзд

У Херсоні маршрутники самовільно підняли ціни на проїзд

Перевізники самовільно встановили тариф 8 гривень

У Херсоні, де суд призупинив дію рішення міськради про підвищення цін на проїзд в маршрутних автобусах з 4 до 6 грн, перевізники самовільно встановили тариф 8 грн. Крім того, на маршрути вийшло значно менше транспорту, ніж зазвичай. Про це повідомляє місцеве інтернет-видання «Херсон daily».

«Маршруток вийшло дуже мало, ті, що є, переповнені і возять за 8 грн. Так водії маршруток протестують проти відміни рішення виконкому про тариф на проїзд у 6 грн», - йдеться у повідомленні.

З посиланням на зведення міських екстрених служб видання інформує, що маршруток вийшло всього 77 із 489. Деякі приватні підприємства не випустили в рейс жодної машини.

 «Херсонелектротранс» випустив на лінії всі 38 запланованих тролейбусів, проте їх бракує.

Також інтернет-видання повідомляє, що херсонські громадські діячі у зв'язку з сьогоднішнім транспортним колапсом вимагають від міського голови Володимира Миколаєнка та керівництва гортрансуправління розірвати договори з маршрутниками-саботажниками та звільнити директора КП «Херсонкомунтранссервіс» за підтримку страйку перевізників.

9 листопада Херсонський окружний адміністративний суд задовольнив позов депутата міськради Дмитра Ільченка про призупинення дії нового тарифу на перевезення 6 грн замість того, що раніше діяв - 4 грн. При цьому багато водіїв відмовлялися виконувати ту постанову, вимагаючи з пасажирів 6 грн.

Як повідомлялося, маршрутники спровокували у Тернополі транспортний колапс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: