У «Європейській Солідарності» вимагають від директора ДБР «припинити політичні переслідування»

У «Європейській Солідарності» вимагають від директора ДБР «припинити політичні переслідування»
Активісти партії «Європейська Солідарність» 15 липня прийшли до головного офісу Державного бюро розслідувань 

У партії заявили, що директор ДБР Роман Труба діє за вказівки соратника Януковича – Андрія Портнова

Люстрація директора ДБР Романа Труби – це питання національної безпеки. Про це  активісти партії «Європейська Солідарність» заявили сьогодні в головному офісі Державного бюро розслідувань.

Головною вимогою акції було негайне припинення політично мотивованих переслідувань волонтерів та добровольців, які з 2014 року чинять опір російській агресії.

«Події останніх тижнів показали, що директор ДБР Роман Труба діє за вказівки соратника Януковича – Андрія Портнова та в інтересах Федерального служби безпеки Російської Федерації. Люстрація директора ДБР Романа Труби – це питання національної безпеки. За його керівництва Бюро перетворилося на інструмент переслідування опозиційних кандидатів у народні депутати, знищення волонтерського руху, дискредитації Збройних сил України», – заявила лідер молодіжного крила партії «ЄС», кандидат в народні депутати Дінара Габібуллаєва.

Лідер молодіжної організації «Європейської Солідарності» нагадала, що з початком виборчої кампанії слідчі ДБР відкрили низку кримінальних проваджень, за якими почалися переслідування кандидатів в народні депутати від партії «Європейська Солідарність». 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: