В Україні була оголошена повітряна тривога через ракетну небезпеку

В Україні була оголошена повітряна тривога через ракетну небезпеку
фото: glavcom.ua

Громадянам слід негайно пройти в укриття

Повітряні тривоги знову було оголошено в Україні у низці областей.

У багатьох областях України знову залунали сигнали про загрозу ворожих ударів з повітря вранці у суботу, 24 червня, після нічної російської повітряної атаки. Про це повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ в Telegram.

Військові попереджали про ракетну небезпеку. Спочатку вона була зафіксована на півдні країни, згодом «перемістилася» на центральні регіони.

В Україні була оголошена повітряна тривога через ракетну небезпеку фото 1

Перед цим тривогу оголошували через загрозу повітряних атак противника із застосуванням ударних дронів та ракет. Військові попереджали про загрозу атак баражуючими боєприпасами (ударними дронами) в Сумській області. Крім того, у низці регіонів є загроза ворожих ракетних атак.

Раніше по всій території України оголошено повітряну тривогу пізно ввечері через загрозу повітряних ударів. У командуванні Повітряних сил ЗСУ також попереджали, що на Дніпропетровщині можливі вибухи, і працюють системи ППО. Також було зафіксовано зліт стратегічної авіації супротивника МіГ-31К на території РФ.

Сьогодні ввечері вже оголошували повітряну тривогу. За повідомленням телеграм-каналів тривогу було оголошено через зліт МІГ-31 з аеродрому Саваслейка РФ. Винищувач є потенційним носієм ракет «Кинжал». Також повідомлялося про виліт 10 літаків ТУ-95.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: