У кремлівській тусовці паніка: Лещенко міг заразити прессекретаря Путіна

У кремлівській тусовці паніка: Лещенко міг заразити прессекретаря Путіна
Лев Лещенко підхопив коронавірус

Заражений коронавірусом Лев Лещенко ходив по ефірах і тусовках

Російський співак Лев Лещенко міг заразити коронавірусом десятки російських зірок, а також прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

Про це пише газета «Комсомольская правда».

Лещенко, у якого підтвердився діагноз Covid-19, після повернення в Росію з гастрольної поїздки по США і Канаді відправився на урочистості з нагоди дня народження сестри Ігоря Крутого Алли.

На святі були присутні Микола Басков, Олег Газманов і Володимир Винокур з дружинами, Ірина Аллегрова, Олександр Розенбаум і Олександр Буйнов, Лера Кудрявцева, Алсу, Валерій Леонтьєв, Олександр Сєров, Ані Лорак, Олександр Ревва і прессекретар Путіна з дружиною Тетяною Навкою.

Всі гості активно тиснули один одному руки, обнімалися і цілувалися. Басков і Крутий жартували на тему коронавірусу, показуючи, як треба вітатися ногами.

Раніше повідомлялося, що Лещенко у дуже тяжкому стані через коронавірус.

Гуморист Володимир Винокур розповів, що артиста  госпіталізували з двостороннім запаленням легенів. В лікарні з Лещенком перебуває також його дружина Ірина.

Напередодні стало відомо, що співака перевели в реанімацію лікарні Комунарка, де лікують інфікованих коронавірусом. Повідомляли, що Лещенко почав задихатися, у нього знизився відсоток кисню в крові. 78-річний артист підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: