На Дніпропетровщині одужав перший заражений коронавірусом чоловік

На Дніпропетровщині одужав перший заражений коронавірусом чоловік
Перший мешканець Дніпропетровщини одужав від коронавірусу

Нині на Дніпропетровщині — шість підтверджених випадків коронавірусу

На Дніпропетровщині одужав дніпрянин, який разом із дружиною захворів на COVID-19. Подружжю зробили повторний аналіз – у чоловіка вірусу не виявили. Але у жінки поки позитивний результат.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

“Перші два випадки коронавірусної інфекції в області виявили у подружжя, яке повернулося з Франції. Щойно занедужавши, вони одразу самоізолювалися та звернулися до лікарів. Перебували під наглядом у Дніпровській міській лікарні № 21. Медики робили усе, щоб вони якомога швидше одужали. Нарешті отримали результати повторних досліджень на COVID-19. Аналізи показали, що чоловік одужав. Але у дружини коронавірус поки підтвердився”, — зазначив Бондаренко.

Чоловіка вже готують до виписки. Його дружина залишатиметься у лікарні під наглядом спеціалістів.

Нині на Дніпропетровщині — шість підтверджених випадків коронавірусу. Одна людина одужала.

Як повідомлялося, з 28 березня повернутися до України можна буде лише пішки чи машиною. У ніч на 28 березня Україна повністю закриє авіасполучення та перетин кордону поїздами.

Слід зазначити, що Бориспіль і завтра продовжить приймати літакиЗокрема, 28 березня очікується приліт 27 літаків з Парижу, Берліну, Лондона, Праги, Стамбула, Дубаі і інших міст, де швидкими темпами поширується коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: