У Кропивницькому затримали п’яного водія, що підозрюється у наїзді на пішохода

У Кропивницькому затримали п’яного водія, що підозрюється у наїзді на пішохода

Водій збив жінку на пішохідному переході та втік: ймовірного винуватця ДТП затримали патрульні

У Кропивницькому ймовірний винуватець ДТП був затриманий вже через годину після його втечі з місця аварії. Про це повідомляє Патрульна поліція України.

За її даними, поліцейські отримали повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Великій Пермській. Очевидці події розповіли інспекторам: водій автомобіля ВАЗ-21010 виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на пішохода, після чого зник з місця події. 24-річну потерпілу шпиталізували до лікарні.

Орієнтування на транспортний засіб передали іншим екіпажам міста й за 30 хвилин вказаний автомобіль зупинили на вулиці Яновського.

Окрім 25-річного водія в салоні авто перебували ще двоє пасажирів. За їхніми словами, водій дійсно скоїв ДТП на вулиці Великій Пермській.

Спілкуючись із патрульними чоловік почав помітно нервувати, відтак інспектори прийняли рішення провести поверхневу перевірку згідно ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію».

Під час огляду в салоні авто виявили згорток із речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну. Також патрульні помітили у водія явні ознаки наркотичного сп'яніння, тому доставили його до медичного закладу для проходження тесту. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: