У липні Україна та Канада підпишуть Угоду про зону вільної торгівлі

У липні Україна та Канада підпишуть Угоду про зону вільної торгівлі

Прем’єр-міністр Канади відвідає Україну з офіційним візитом 11-12 липня

Україна та Канада підпишуть Угоду про зону вільної торгівлі у Києві 11-12 липня під час візиту прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо до України. Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвику.
В міністерстві інформують, що 20 червня перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів зустрівся з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та міністром міжнародної торгівлі Канади Христею Фріланд під час Канадсько-українського бізнес-форуму у Торонто. Усі троє також звернулися з промовами до учасників форуму.
«Канада продовжить захищати український суверенітет у відповідь на незаконну анексію Криму Росією та її підтримку бойовиків на Сході України», - зазначив Трюдо під час свого виступу.
Прем’єр-міністр Канади запевнив учасників Канадсько-українського бізнес-форуму, що підписання Угоди про зону вільної торгівлі залишається найвищим пріоритетом.
Трюдо також підтвердив про наміри відвідати Україну з офіційним візитом 11-12 липня.
Кубів зазначив: «Канада для України є особливою країною: стратегічним партнером для держави, стратегічним другом для народу, стратегічним родичем для мільйонів українських сімей».
Кубів також підкреслив, що Угода розпочне новий етап у торгівельних відносинах між країнами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: