У мережі показали битву росіян за безкоштовне морозиво: кидали немов собакам

У мережі показали битву росіян за безкоштовне морозиво: кидали немов собакам

На цей раз користувачі соцмереж сміються над жителями Новосибірська

Жителі Росії в черговий раз стали героями мережі через свою безмірну любові до «халяви». На цей раз користувачі сміються над жителями Новосибірська, які влаштували тисняву, щоб отримати безкоштовне морозиво.

Про це пише hyser. 

На святковий захід прийшли приблизно тисяча людей. В очікуванні безкоштовних солодощів люди повністю заполонили простір біля головної сцени.

Один з очевидців розповів, що морозиво роздавали два рази. Він зазначив, що холодні ласощі людям кидали, немов собакам, але таке відношення нікого не бентежило.

За його словами, біля сцени виникла тиснява, люди намагалися пролізти вперед, щоб дістатися до безкоштовного морозива. При цьому дорослі навіть не звертали увагу на те, що в цих чергах були діти.

«Люди як стадо – натовпом побігли до сцени після слів ведучого. Хто розумніший – стояли в стороні. Бачив, як чоловік дитину вивів з натовпу, якого там мало не розчавили», – говорить очевидець.

Користувачі активно коментують відео в мережі.

«Одні тварини готові один одному глотки рвати через шматка халяви, а інші знімають відео. Морозиво копійки коштує, сором і ганьба. Якби бруд кидали безкоштовно, теж тиснява б утворилася – головне адже щось безкоштовно отримати. Навіщо росіяни таке влаштовують? Адже знають, що це ні до чого доброго не приведе. Тільки противно. Їм самим не соромно виглядати дикунами? Худоба на прийом їжі пішла. Я не очікував таке від свого міста», – пишуть обурені користувачі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: