У миколаївському порту загинув робітник

У миколаївському порту загинув робітник
Порт Ніка-Тера, де 22 серпня сталась трагедія

Двоє чоловіків під час зварювальних робіт впали з висоти в 15 метрів

На території Миколаївського порту Ніка-Тера стався нещасний випадок, внаслідок якого один працівник загинув, ще один отримав важкі травми. Про це повідомляє місцеве видання Nikolaev24 з посиланням на співробітників підприємства.

За їхніми словами, двоє працівників перебували на навантажувальній галереї, де проводили зварювальні роботи на листі металу. Роботи проводилися приблизно на висоті 15 метрів. У якийсь момент обидва чоловіки разом з металевим листом впали вниз.

Внаслідок цього один із співробітників загинув на місці, другий був травмований і госпіталізований у медичний заклад з важкими травмами. На місце були викликані співробітники поліції.

Слідчим відділом Корабельного відділу поліції Миколаєва розпочато кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ст. 272 КК України).

Також нагадаємо, що на фабриці концерну LG біля Вроцлава, Польща, від важких виробничих травм помер 28-річний українець. 

Раніше повідомлялося, що поблизу населеного пункту Тарнувка в Полковіцькому повіті, що у Польщі, під час розширення водосховища загинув заробітчанин з Тернопільської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: