У Міністерстві охорони здоров'я оцінили темпи поширення коронавірусу

У Міністерстві охорони здоров'я оцінили темпи поширення коронавірусу

Середній темп приросту за останні 12 днів в Україні становить 27%

За останні 12 днів середній темп приросту заражених коронавірусом складає 27%. Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко на брифінгу.

Ляшко також зазначив, що кількість випадків коронавірусу в Італії та Іспанії істотно зменшилась.

«Середній темп приросту за останні 12 днів в Україні становить 27%, а за останню добу ми маємо приріст у 7%», - сказав Ляшко.

У МОЗ повідомили, що в Україні за минулу добу померли шість інфікованих коронавірусом, більшість з них - літні люди з хронічними захворюваннями.

Нагадаємо, у Донецькій області зафіксували першу смерть через коронавірус. У Дружківці помер 84-річний чоловік, у якого наявність COVID-19 було підтверджено лабораторно.

Сьогодні зранку повідомлялось, що від коронавірусу по одній людині померли в Тернопільській та Закарпатській областях.

Як повідомлялось, станом на 9:00 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.


Зазначимо, що коронавірус Covid-19 може зберігатися на використаних марлевих масках до тижня. Так, при кімнатній температурі на папері для друку коронавірус тримався до трьох годин, а на обробленій деревині і тканині - стандартної бавовняної лабораторній куртці - він зник уже на другий день.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: