Сьогодні оприлюднять нові правила дезінфекції та поховання хворих на коронавірус, – МОЗ

Сьогодні оприлюднять нові правила дезінфекції та поховання хворих на коронавірус, – МОЗ

В Україні затвердили нові правила дезінфекції та поховання хворих на коронавірус

В документах буде прописано, що підлягає поточній дезінфекції, а що - заключній

Сьогодні  в Україні оприлюднять дві постанови - про правила дезінфекції та алгоритм поховання хворих на коронавірусну хворобу.

Про це сьогодні  сказав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко під час онлайн-брифінгу.

«Сьогодні буде оприлюднено дві постанови головного держаного санітарного лікаря. Одна буде стосуватися саме правил дезінфекції, друга - правил та алгоритму поховання хворих з коронавірусною хворобою або з підозрою на коронавірусну хворобу. В цих двох документах буде прописано, що підлягає поточній дезінфекції, а що - заключній», – повідомив Віктор Ляшко.

Медик зазначив,  що часто дезінфікуючі засоби використовують нераціонально, тому було прийнято таке рішення. У штабі ліквідації наслідків корона вірусної інфекції відпрацьовані чіткі алгоритми поховання хворої на коронавірус людини.

Нагадаємо, станом на 9:00 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: