У міністерстві транспорту Німеччини заспокоїли: їхні авіалінії не використовують Boeing 737 MAX 8

У міністерстві транспорту Німеччини заспокоїли: їхні авіалінії не використовують Boeing 737 MAX 8

«Жоден Boeing 737 MAX 8 не використовують німецькі авіакомпанії», - заявив прес-секретар міністерства транспорту Німеччини

Китай і Ефіопія призупинили польоти Boeing 737 MAX 8 після катастрофи рейсу Ефіопських авіаліній, в якій загинули 157 людей

Представник німецького міністерства транспорту заявив, що в Німеччині не використовують літаки Boeing 737 MAX 8.

Про це 11 березня повідомляє Reuters.

Як відомо, Китай і Ефіопія призупинили польоти таких літаків після катастрофи рейсу Ефіопських авіаліній, в якій загинули 157 людей.

«Ґрунтуючись на інформації, яку ми маємо зараз, жоден Boeing 737 MAX 8 не використовують німецькі авіакомпанії», - заявив прес-секретар міністерства транспорту на прес-конференції уряду.

Нагадаємо, 10 березня в Ефіопії розбився пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines, що виконував рейс до Найробі (Кенія). На борту було 149 пасажирів і 8 членів екіпажу, всі вони загинули. Жертвами авіакатастрофи стали громадяни понад 30 країн. 

Причина катастрофи, яка сталася через шість хвилин після зльоту на шляху до Найробі, поки невідома.

Літак Boeing 737-8 MAX був одним з 30 нещодавно куплених авіакомпанією Ethiopian Airlines, яка останнім часом швидко розширяється. Компанія Boeing повідомила про поставку першого літака з замовлених авіакомпанією у липні минулого року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: