У Міноборони розповіли про стан здоров’я поранених бійців

У Міноборони розповіли про стан здоров’я поранених бійців

За минулу добу двоє військовослужбовців отримали поранення

Упродовж минулої доби ситуація в зоні антитерористичної операції на Донбасі залишалась неспокійною, на окремих ділянках лінії розмежування незаконні збройні формування вели прицільні обстріли з озброєння, забороненого Мінськими угодами. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«Ворог вів вогонь зі 122-мм артилерійських гармат, 120-ти та 82-мм мінометів. Його ціллю ставали не лише позиції українських оборонців, а й житлові райони населених пунктів», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що загалом минулої доби по всій лінії зіткнення бойовики здійснили 19 обстрілів позицій Збройних сил України: 18 були прицільними. Своєю чергою 16 разів українські військові відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів.

«Унаслідок бойових дій загиблих серед військовослужбовців ЗСУ немає. Двоє бійців отримали поранення внаслідок обстрілів. Одного військовослужбовця поранено неподалік Авдіївки, а іншого - біля Широкиного. Стан здоров’я наших військових задовільний, їм надають необхідний обсяг медичної допомоги», – деталізував полковник Лисенко.

Нагадаємо, наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО й надалі зберігала тенденції до загострення. На приморському напрямку, який останні декілька днів опинився в епіцентрі протистояння, противник все частіше застосовує озброєння, яке заборонене мирними домовленостями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: