У «Миротворці» заявили, що мають компромат на нардепа Онищенка

У «Миротворці» заявили, що мають компромат на нардепа Онищенка
Олександр Онищенко

У центрі «Миротворець» мають кілька годин діалогів Онищенка з одним громадянином країни-агресора

У центрі «Миротворець», який займається публікацією імен осіб – поплічників окупантів на Донбасі та в Криму, заявили, що вони мають записи депутата-втікача Олександра Онищенка.

Як зазначили у «Миротворці», їх записи дещо інші, ніж ті, які оприлюднив Онищенко.

«Це інші записи, але теж вельми цікаві. Кілька годин діалогів в Ізраїлі з одним громадянином країни-агресора. Впевнені, що вони будуть цікаві нашим правоохоронним органам, яким ми їх надамо на першу вимогу», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, 19 квітня видання «Страна» опублікувало одну главу з книги Онищенка, де описано, як нібито партія «Народний фронт» з допомогою корупційної схеми вкрала з держбюджету 40 млн доларів, які були спрямовані на її виборчу кампанію. За словами Онищенка, фігурантом схеми є ТОВ «Карпатигаз».

Яценюк вже відреагував на «брехню Онищенка».

Також «Народний фронт» закликав НАБУ встановити замовників кампанії проти Яценюка.

Нагадаємо, раніше Онищенко, що перебуває в розшуку, оприлюднив частину запису розмови, як він стверджує, за участю президента Порошенка, що стосується екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Нардеп заявив, що був переговорником олігарха Ріната Ахметова і Злочевського на переговорах з Порошенком. Онищенко увімкнув запис, на якому чути голос, схожий на голос президента. На цьому записі йдеться про прохання закрити справу проти Злочевського.

Натомість керівник фракції БПП Артур Герасимов заявив, що не буде коментувати оприлюднені записи Онищенка, назвавши це «фейком».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: