У МЗС РФ спростували образи Лаврова на адресу журналістів: він не обзивав їх

У МЗС РФ спростували образи Лаврова на адресу журналістів: він не обзивав їх
Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова

Захарова робить акцент на тому, що журналісти не представилися перед главою російського МЗС

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров перед переговорами з німецьким колегою Франком-Вальтером Штайнмайєром не ображав ні журналістів агентства Reuters, ні кого-небудь ще. Про це в Facebook повідомила офіційний представник МЗС Марія Захарова.

За її словами, Лавров йшов по коридору, коли йому назустріч вийшли люди з камерою і мікрофоном-вудкою.

«Вони включили камеру, направили мікрофон. Тоді Лавров по-англійськи запитав: «Що ви хочете?». Кореспонденти не представилися і не відповіли. Вони просто мовчали і продовжували його знімати. Більше Сергій Вікторович їм нічого не сказав. Він розвернувся і пройшов у кімнату», — написала глава департаменту інформації і друку міністерства.

«Якщо не представилися вважали себе ображеними, значить, у них на це були вагомі підстави», — додала Захарова, зазначивши, що на прес-конференції, яка пройшла через 20 хвилин після цього, Лавров відповідав в тому числі і на питання співробітників Reuters.

Раніше повідомлялось, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров нахамив оператору міжнародної агенції Reuters під час протокольної зустрічі на полях міністерського засідання ОБСЄ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: