У Польщі можуть бути провокації з метою розпалювання ненависті до українців – посольство

У Польщі можуть бути провокації з метою  розпалювання ненависті до українців – посольство

За даними посольства, 11 листопада польські радикали мають намір вчинити провокації, у тому числі під виглядом українських націоналістів

Посольство України у Польщі попереджає, що у Варшаві 11 листопада радикальні сили мають намір вчинити провокації під виглядом нібито «українських націоналістів».

Про це повідомляється на сторінці посольства України в Польщі у Facebook.

«За наявною оперативною інформацією, 11 листопада деякі польські радикальні середовища мають намір вчинити провокації, у тому числі під виглядом так званих українських націоналістів. Посольство просить громадян України - жителів та гостей столиці Польщі - у цей день виявляти особливу пильність і обережність. Насамперед під час перебування у центрі міста та поблизу Національного стадіону», - йдеться у повідомленні.

Посольство також закликало поляків не піддаватися на провокації під час відзначення 100-річчя відновлення незалежності Польщі, які можуть мати на меті свідоме розпалювання ненависті до українців.

Раніше повідомлялося, що мер Варшави Ганна Гронкевич-Вальц заборонила проводити марш націоналістів, запланований на 11 листопада до дня 100-річчя незалежності Польщі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: