У потягу Одеса – Харків спіймали 36 «зайців»

У потягу Одеса – Харків спіймали 36 «зайців»

Працівники департаменту безпеки ПАТ «Укрзалізниця» 23-24 лютого провели перевірку поїзда № 60/59 Одеса – Харків – Одеса

Працівники департаменту безпеки ПАТ «Укрзалізниця» під час перевірки виявили у поїзді № 60/59 Одеса – Харків – Одеса 36 пасажирів без квитків. 

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Укрзалізниця». 

«Працівники департаменту безпеки ПАТ «Укрзалізниця» 23-24 лютого провели перевірку пасажирського поїзда № 60/59 Одеса – Харків – Одеса, під час якої було виявлено 36 безквиткових пасажирів та визначено 12 провідників, які організовували перевезення зайців», - йдеться у повідомленні.

 За зазначеними фактами розпочато службове розслідування та видано попередження про розторгнення контракту залізничникам, які вчинили порушення. За незадовільну підготовку поїздної бригади до рейсу також буде розглянута доцільність перебування на займаних посадах керівництва депо прописки цього поїзда – «Пасажирське вагонне депо станції Одеса-Головна» філії «Пасажирська компанія» ПАТ «Укрзалізниця».

Як зазначили в прес-службі, менеджмент компанії «має нульову толерантність до корупції та зловживань у галузі та рішуче викорінюватиме ці ганебні явища». Зокрема, департамент безпеки ПАТ «Укрзалізниця» вживає заходів, спрямованих на виявлення та попередження економічних і корупційних правопорушень, які завдають фінансової та репутаційної шкоди товариству.

Укрзалізниця нагадує пасажирам, що чесна оплата проїзду – це чудова нагода продемонструвати свою особисту громадську позицію та власне ставлення до загальнолюдських цінностей, адже кожен оплачений квиток – це можливість ремонтувати та купувати вагони, підтримувати безпеку руху поїздів та розвивати пасажирський сектор.

В компанії також закликають пасажирів повідомляти про факти корупційних дій з боку працівників залізничної галузі на гарячу лінію «Stop корупція» за тел. 0800-50-3222 або надсилати листи на [email protected].

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: