У Путіна відмовились коментувати деталі обміну полоненими

У Путіна відмовились коментувати деталі обміну полоненими

Наразі відомо, що Київ передасть на окуповану територію Донбасу 306 осіб, Україні повернуть 74 людини

Кремль сподівається, що домовленості про обмін полоненими між Києвом і так званими «Л/ДНР» будуть реалізовані.

Про це заявив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляють «РИА Новости».

«Я зараз точно не можу відповісти на це питання і не буду цього робити. Це дуже чутливий процес. Ви знаєте, що, коли Медведчук звернувся в Ново-Єрусалимському монастирі до глави держави і до патріарха, він отримав підтримку цієї ініціативи. І зараз вона опрацьовується», - сказав Пєсков, відповідаючи на запитання, чи передбачає процедура обміну полоненими помилування засуджених українських громадян, зокрема, Олега Сенцова.

«Ми сподіваємося, що вона (ініціатива - ред.) буде реалізована. Процес настільки чутливий, що зараз краще про якісь деталі не говорити», - додав він.
Як повідомляв «Главком», сьогодні, 25 грудня, патріарх російської православної церкви Кирило заявив про узгодження всіх деталей з обміну полоненими на Донбасі. Про це він сказав після зустрічі з ватажками самопроголошених «ДНР» і «ЛНР», а також главою громадського руху «Український вибір - право народу» Віктором Медведчуком. Київ передасть на окуповану територію Донбасу 306 осіб, Україні повернуть 74 людини. Обмін повинен відбутися 27 грудня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: