У Раді створили міжфракційне об'єднання на чолі з Бойком і Рабіновичем

У Раді створили міжфракційне об'єднання на чолі з Бойком і Рабіновичем
Співголовами цього об'єднання «Опозиційна платформа - За життя» обрано народних депутатів Бойка Юрія Анатолійовича та Рабіновича Вадима Зіновійовича

Парубій наголосив, що йдеться саме про створення міжфракційного об'єднання, а не депутатської групи

У Верховній Раді України створено міжфракційне депутатське об'єднання «Опозиційна платформа - За життя». Про це повідомив голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час відкриття ранкового засідання парламенту, йдеться на «Укрінформі».

«Відповідно до 60 закону України «Про Регламент Верховної Ради», повідомляю про створення у Верховній Раді України міжфракційного депутатського об'єднання «Опозиційна платформа - За життя». Співголовами цього об'єднання обрано народних депутатів Бойка Юрія Анатолійовича та Рабіновича Вадима Зіновійовича»,- сказав спікер.

При цьому Парубій наголосив, що йдеться саме про створення міжфракційного об'єднання, а не депутатської групи.

Як повідомлялося, 20 листопада з лав Опозиційного блоку були виключені її співголова Юрій Бойко та його заступник Сергій Льовочкін. Це була помста групи, що орієнтується на Рината Ахметова, за об’єднання групи Бойка–Льовочкіна з партією «За життя».

Нова «Опозиційна платформа – За життя» вже заявила про висунення Юрія Бойка «єдиним кандидатом» в президенти.

Соратник Ахметова Вадим Новинський назвав об’єднання Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна з партією «За життя» «приватною ініціативою окремих депутатів».

Як повідомлялося, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Старт виборчої кампанії запланований на 31 грудня 2018 року. З цього дня починається реєстрація потенційних кандидатів у ЦВК і передвиборна агітація.

 Більше читайте: Нестор Шуфрич: Рішення «ахметівської» групи Опоблоку демонструє її безсилля та приреченість.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: