У Росії розбився пасажирський літак: вижила лише дитина

У Росії розбився пасажирський літак: вижила лише дитина
На місці падіння літака працюють рятувальники

Літак при падінні залишився цілим

Шестеро людей стали жертвами катастрофи літака L-410 в Хабаровському краї Росії. Про це повідомили ТАСС в середу в прес-службі регіонального главку МНС Росії.

Повідомлення про катастрофу літака надійшло рятувальникам о 13:30 за місцевим часом (05:30 за Києвом). У Хабаровську в готовність приведені вертольоти Мі-8 і літаки Ан-74 Хабаровського авіаційно-рятувального центру МНС Росії з рятувальниками на борту. Також в Ніколаєвську-на-Амурі перебуває в готовності літак Ан-26 з рятувальниками регіональної бази рятувальників від Мінтрансу.

У прес-службі регіонального главку МНС Росії повідомили, що літак при падінні залишився цілим.

«Літак при падінні не розвалився і не загорівся», - сказав співробітник прес-служби.

«За уточненими даними, в результаті авіакатастрофи загинули шість людей, в тому числі два члени екіпажу. Врятована одна дитина - це трирічна дівчинка», - сказав співробітник прес-служби. Дитина доставлена в лікарню у важкому стані.

За даними рятувальників, літак «Хабаровських авіаліній» слідував з Хабаровська в селище Нелькан. «Він здійснив жорстку посадку, не долетівши до злітно-посадкової смуги. Фюзеляж зруйнований, пожежі і вибуху не було», - додали у відомстві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: