«У шию вставлена трубка»: Надєжда Бабкіна досі знаходиться у важкому стані

«У шию вставлена трубка»: Надєжда Бабкіна досі знаходиться у важкому стані
Російські ЗМІ повідомили тривожні новини про стан Надєжди Бабкіної

За інформацією ЗМІ, прогнози лікарів щодо здоров'я Бабкіної поки не втішні

Лікарі клініки, в якій Надія Бабкіна проходить лікування від двосторонньої пневмонії, спростували інформацію про те, що співачка прийшла до тями і впевнено йде на поправку.

За словами медиків, 70-річна артистка як і раніше знаходиться в дуже важкому стані та підключена до апаратів життєзабезпечення, повідомляє Starhit.

«Свідомість у Надії Георгіївни періодично прояснюється, вона реагує на елементарні запитання, виконує команди лікарів, але з персоналом спілкується виключно жестами, — розповіло джерело «СтарХіту» в клініці. — Іншої можливості просто немає, тому що з 2-го квітня вона на штучній вентиляції легенів – в шию вставлена трубка, і харчування здійснюється через зонд».

Згідно з контрольною комп'ютерною томографією легенів, негативної динаміки не спостерігається: обсяг їхнього ураження не збільшується — наразі він становить понад 60%, але це дуже важка форма. Зірку оточили увагою, її постійно відвідують медсестри й лікарі — проводять всю необхідну терапію, в тому числі й антибіотиками.

«Наскільки нам відомо, Надія Георгіївна майже два тижні намагалася займатися вдома самолікуванням, — продовжує джерело «СтарХіта». — Тому посилила ситуацію — так у жодному разі робити не можна».

Крім того, у співачки є низка супутніх ускладнень, які впливають на здоров'я, в тому числі гіпертонія та дефіцит щитовидної залози. А незадовго до того, як потрапити до лікарні, зірка екстремально худла і скинула за короткий час майже 20 кілограмів. Що теж могло підірвати імунітет.

Нагадаємо, Надєжду Бабкіну госпіталізували 6 квітня. На наступний день артистку ввели у штучну кому для більш ефективної роботи апарату штучної вентиляції легенів, який застосовується при важкій пневмонії.

Раніше російський співак Лев Лещенко, у якого підтвердився діагноз Covid-19, після повернення в Росію з гастрольної поїздки по США і Канаді відправився на урочистості з нагоди дня народження сестри Ігоря Крутого Алли.

На святі були присутні Микола Басков, Олег Газманов і Володимир Винокур з дружинами, Ірина Аллегрова, Олександр Розенбаум і Олександр Буйнов, Лера Кудрявцева, Алсу, Валерій Леонтьєв, Олександр Сєров, Ані Лорак, Олександр Ревва і прессекретар Путіна з дружиною Тетяною Навкою.

Також повідомлялося, що Лещенко у дуже тяжкому стані через коронавірус.

Гуморист Володимир Винокур розповів, що артиста  госпіталізували з двостороннім запаленням легенів. В лікарні з Лещенком перебуває також його дружина Ірина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: