У столиці Туреччини підірвалися двоє терористів-смертників

У столиці Туреччини підірвалися двоє терористів-смертників
Бойовики у Туреччині готувалися вчинити теракт, підірвавши замінований автомобіль

В Анкарі терористи-смертники підірвали себе, щоб не здаватися поліції

В Анкарі два терориста-смертника підірвали себе після того, як поліція спробувала їх затримати, повідомляє Reuters.

«Двоє терористів-смертників привели в дію вибухові пристрої, убивши себе в районі, недалеко від турецькій столиці Анкарі в суботу після того, як поліцейські закликали їх здатися»— йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що за інформацією державного агентства Аnadolu, що обидва бойовики готувалися вчинити теракт, підірвавши замінований автомобіль.

Наразі не надійшло інформації про жертв та постражадлих.

Нагадаємо, Туреччина лишила за собою право вторгнення до Сирії та Іраку.

Військові Туреччини зосереджені переважно на боротьбі спільно з деякими загонами сирійських повстанців проти бойовиків з радикального фундаменталістського сунітського угруповання «Ісламська держава». Наприкінці серпня турецька армія розпочала свою операцію в Сирії неподалік від державного кордону між двома країнами.

Але під ударами турецьких військових також опинилися й курдські сили, частину з яких Сполучені Штати підтримували в сирійському конфлікті. Також військові Туреччини на півночі Іраку атакували членів угруповання «Робітнича партія Курдистану», визнаного Стамбулом терористичним.

Як відомо, «Робітнича партія Курдистану» в Туреччині визнана терористичною організацією. її члени регулярно влаштовують вибухи на території країни на знак протесту проти політики Анкари.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: