У Тернополі п'яна вчителька била школяра головою об стіну

У Тернополі п'яна вчителька била школяра головою об стіну
Скандал трапився у гімназії імені Франка, що у Тернополі 
Фото: 20 хвилин

У гімназії повідомили журналістам, що агресивна вчителька у них більше не працює

У Тернополі в гімназії імені Івана Франка нетвереза вчителька фізкультури накинулася на учня 7 класу і била дитину головою об стіну. Деталі інциденту повідомили в місцевому виданні «20 хвилин».

За словами батьків, нетвереза вчителька фізкультури закрилася в спортивному залі разом з учнями. Один з учнів їй сказав щось неприємне, а педагог у відповідь спочатку почала кричати, потім зачинила двері залу зсередини та почала бити дитину. Діти підняли гвалт і до спортивного залу прибігли інші вчителі та дирекція гімназії. Двері в приміщення змушені були виламати.

Пізніше директор навчального закладу Анатолій Крижанівський підтвердив батькам інформацію про те, що вчителька була в нетверезому стані. У коментарі для ТСН директор гімназії повідомив, що педагога відразу ж звільнили.

«Так, дійсно мало місце. Для нас, як для педагогічного колективу, це неприпустима подія. Ця вчителька відсьогодні у нас більше не працює», - повідомив Крижанівський.

Про інцидент вже знають в поліції й на цей момент встановлюються всі обставини події.

«На місце події поліції не викликали. Директор гімназії нам повідомив, що інцидент стався в п'ятницю, 12 березня, і в навчальному закладі самостійно все вирішили. Але цей факт мав місце, всі деталі ми будемо встановлювати», - розповів представник Нацполіції в Тернопільській області Сергій Крета.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: