У Трампа розповіли про регулярні дзвінки Обамі

У Трампа розповіли про регулярні дзвінки Обамі

Після того, як Трамп переміг на виборах, Обама і Трамп проговорили близько 30 годин

Обраний президент США регулярно проводить консультації з чинним главою держави Бараком Обамою, повідомила його радниця Кілліан Конуей.

Про передає CNN.

Він розмовляв з президентом Обамою. Після того, як Трамп переміг на виборах, вони проговорили близько 30 годин. Вони регулярно спілкуються з різних тем, – заявила вона.

Конуей наголосила, що під час вчорашньої (26 листопада) розмови вони проговорили протягом 45 хвилин. Однак деталі тієї розмови не повідомила. Трампу подобається говорити з Обамою, незважаючи на розбіжності, сказала вона.

«Я можу вам сказати, що обраному президенту Трампу подобається розмовляти з президентом Обамою, вони говорять про серйозні проблеми, які стоять перед країною і світом. Вони ладять», – додала Конуей.

Нагадаємо, в суботу Трамп жорстко розкритикував Стайн за спробу здійснити перерахунок голосів. Він заявив, що кандидат від «зелених» намагається зробити це з метою наживи і розраховує привласнити частину коштів, зібраних для проведення перевірки.

У п'ятницю Стайн офіційно подала петицію про проведення перерахунку голосів на виборах президента в штаті Вісконсін. Вона також має намір домагатися цього в Мічигані і Пенсільванії. У всіх трьох штатах Трамп здобув перемогу над кандидатом від демократів Гілларі Клінтон з мінімальною перевагою.

У суботу адвокат Марк Еліас, який був юристом в передвиборному штабі Клінтон, заявив, що помічники екс-кандидата від демократів готові взяти участь в перевірках у всіх трьох штатах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: