UA:Суспільне достроково розірвало контракт із Аласанією

UA:Суспільне достроково розірвало контракт із Аласанією

Сам Аласанія відмовився прокоментувати «Главкому» рішення про його відсторонення з посади

За розірвання контракту із Аласанією проголосували 9 членів Наглядової ради

У четвер, 31 січня, Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України підтримала рішення про дострокове розірвання контракту з головою правління ПАТ НСТУ Зурабом Аласанією.

Про це у Facebook написала заступник голови Наглядової ради НСТУ Світлана Остапа.

«Щойно Наглядова рада Суспільного більшістю голосів проголосувала за дострокове розірвання контракту з головою правління ПАТ НСТУ Зурабом Аласанією. 9 за, 3 проти», - повідомила вона.

Сам Зураб Аласанія відмовився прокоментувати «Главкому» рішення про його відсторонення з посади. Світлана Остапа в коментарі «Главкому» причиною розірвання контракту назвала порушення його положень Зурабом Аласанією. «Є контракт. Якщо порушені пункти контракту, ми можемо виносити таке питання на голосування (питання розірвання угоди) Наглядової ради», - сказала вона, проте не повідомляючи про які з них іде мова. «Засідання проходило у закритому режимі. Протягом п'яти днів ми оприлюднимо протокол сьогоднішнього засідання, в якому містимуться всі підстави сьогоднішнього рішення», - повідомила Світлана Остапа і додала, що очільник «Суспільного» був присутнім на засіданні і знає про причини розірвання договору. 

Зураб Аласанія був обраний головою правління Суспільного 10 квітня 2017 року - строком на чотири роки.

Як відомо, влітку 2018 року колишні журналісти Національної суспільної телерадіокомпанії вимагали від Державного комітету з телебачення та радіомовлення звільнити голову правління НСТУ Зураба Аласанію через «цензуру та корупцію».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: