Україна може пом'якшити правила в'їзду для іноземців

Україна може пом'якшити правила в'їзду для іноземців
Держтуризм просить Кабмін пом’якшити заборону на в’їзд іноземців

Зміни планують внести на найближчому засіданні уряду

Державне агентство з розвитку туризму (ДАРТ) спільно з Міністерством культури розробляють проект постанови про пом'якшення правил в'їзду для іноземців. Зокрема, в'їзд хочуть дозволити туристам з країн «зеленої зони».

Про це повідомили в пресслужбі ДАРТ.

Зміни планують внести на найближчому засіданні уряду.

«Пропонується дозволити в'їзд в Україну іноземним громадянам з країн «зеленої зони», що прибувають з туристичною метою», - повідомили в агентстві.

Як відомо, Україна закрила свої кордони для іноземних громадян. Відповідне рішення Кабінет міністрів прийняв на своєму позачерговому засіданні 27 серпня. Обмеження діятимуть з 00:00 годин 28 серпня до 00:00 годин 28 вересня.

Компанія «Міжнародні авіалінії України» оголосила про скасування рейсів за дев'ятьма маршрутами і скорочення числа рейсів за сімома напрямками у другій половині вересня через введення заборони на в'їзд іноземців в країну.

Водночас нагадаємо, що станом на 28 серпня 45 країн відкрили кордони для українців.

Зазначимо, що в Україні станом на ранок 28 серпня зафіксований антирекорд захворюваності коронавірусом. За минулу добу захворіли 2 438 людей, це на 464 людини більше, ніж учора (1 974). Загалом від початку пандемії одужало 55 083 людей, за минулу добу 866 осіб (вчора 763). Померло від початку епідемії 2 451 людина, за добу 48 –  (вчора 49). Від початку пандемії захворіли 114 497 українців.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: