Україна запровадить проти Росії «американські» санкції

Україна запровадить проти Росії «американські» санкції

Петро Порошенко вітає розширення санкцій США проти Росії

Порошенко очікує від РНБО комплексні пропозиції щодо синхронізації українського і американського санкційних режимів

Україна має намір синхронізувати свій режим санкцій з американським. Про це заявив у п'ятницю, 6 квітня, президент Петро Порошенко, вітаючи розширення санкцій США проти фігурантів «кремлівського списку» в Facebook.

«Гідна відповідь агресорові через його олігархів і кремлівське оточення за агресію проти України, втручання у внутрішні справи незалежних держав і зневагу до міжнародного права. Вільний світ і надалі зміцнює свою коаліцію проти Москви за чіткого лідерства Вашингтона і на основі потужної трансатлантичної єдності і спільних цінностей», - написав він у соцмережі.

При цьому президент висловив надію, що Євросоюз аналогічним чином посилить і свої обмежувальні заходи проти кремлівської верхівки.

«Очікую від Ради національної безпеки та оборони України вже найближчим часом на комплексні пропозиції щодо синхронізації українського і американського санкційних режимів. Тільки єдиним фронтом зможемо змінити поведінку Росії і відновити суверенітет та територіальну цілісність України», - вважає Порошенко.

Як повідомлялося, 6 квітня США ввели санкції проти росіян із «кремлівського списку».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: