«Українська» резолюція Європарламенту. «Народний фронт» зробив спеціальну заяву

«Українська» резолюція Європарламенту. «Народний фронт» зробив спеціальну заяву
«Наші партнери зайняли ясну і чітку позицію, що будівництво «Північного потоку – 2» - це політичний проект, що становить загрозу європейській енергетичній безпеці», - наголосили у партії

Члени Європейського парламенту категорично засудили агресію, що здійснила Росія проти наших моряків у Керченській протоці, - заявили у «Народному фронті»

Європейський парламент висловив тверду солідарність з Україною. Про це заявили у «Народному фронті», йдеться на партійному сайті.

«Члени Європейського парламенту категорично засудили агресію, що здійснила Росія проти наших моряків у Керченській протоці», - заявили у «Народному фронті».

«У резолюції, схваленій в середу, європейські парламентарії високо оцінили прогрес змін і перетворень в Україні», - повідомили у «Народному фронті».

«Наші партнери зайняли ясну і чітку позицію, що будівництво «Північного потоку – 2» - це політичний проект, що становить загрозу європейській енергетичній безпеці і закликали припинити його реалізацію. Ухвала європейських депутатів заслуговує на найвищу оцінку. Той, хто хотів усунути Україну з порядку денного Об’єднаної Європи, - знову програв», - наголосили у партії.

У «Народному фронті» нагадали, що їх команда протягом багатьох років наполягала на відмові від проекту «Північного потоку – 2».

«Ми були першими, хто почав говорити про цю серйозну загрозу Європі. Згодом нашу ініціативу підтримало чимало інших союзників. Разом ми зуміли знайти аргументи, які підтверджують згубність заохочення бізнес-апетитів агресора. Спільні зусилля всіх українських патріотів приносять результат», - зазначили у «Народному фронті».

Як повідомлялося, Європарламент закликав посилити санкції проти РФ.

Палата представників Конгресу США ухвалила резолюції про Азовське море і «Північний потік-2»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: