Українські правоохоронці отримають турецькі засоби зв’язку

Українські правоохоронці отримають турецькі засоби зв’язку
Українські правоохоронці підписали угоду з турецькою компанією «Aselsan»

Загальна сума контракту з турецькою компанією становить 43,6 млн доларів

Українські правоохоронці отримають засоби зв’язку, які виробляються в Туреччині. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час виставки «Зброя та безпека – 2017».

«Як підсумок тривалої роботи з турецькою компанією «Aselsan», ми підписали угоду про придбання засобів зв'язку. Конкурс на постачання цих засобів для України тривав між декількома світовими лідерами. Але саме «Aselsan» запропонували найкращі якісні та кількісні показники. Інших деталей цього контракту ми не будемо розголошувати, бо це державна таємниця», ‑ зазначив Аваков, якого цитує прес-служба МВС.

Загальна сума контракту становить 43,6 млн доларів. Поставка систем зв'язку в рамках контракту намічена на 2018 рік.

Міністр внутрішніх справ наголосив, що зброя і амуніція відіграють важливу роль у підготовці особового складу, але не менш значимою є також мотивація бійців.

«Особливу увагу ми звертаємо на мотивацію нашого особового складу. Звісно, що вони будуть забезпечені всім необхідним», ‑ зазначив він.

Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2017» вже чотирнадцятий раз проводиться в Києві. Традиційно тут представлені найкращі екземпляри української та іноземної зброї та спеціальної техніки.

Особливу увагу вітчизняних та міжнародних експертів приваблює озброєння і екіпірування правоохоронних органів та засоби забезпечення прикордонного контролю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: