Українські військові звільнили від окупантів кілька селищ на Донбасі

Українські військові звільнили від окупантів кілька селищ на Донбасі

Українські воїни були змушені провести військову операцію через систематичні провокації і обстріли наших позицій на Світлодарській дузі

Військові різних подрозділів 54-ї бригади і 24-го батальйону «Айдар» провели військову операцію на Світлодарській дузі, у результаті якої було звільнено кілька селищ. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін.

Він зазначив, що українські воїни були змушені провести військову операцію через систематичні провокації і обстріли наших позицій на Світлодарській дузі із важкого озброєння.

«В результаті раптових військових дій наших підрозділів були звільнені декілька селищ, мешканці яких зустрічали нашу піхоту як визволителів, також були взяті під наш контроль кілька стратегічних висот. В результаті цієї операції у нас з'явилися нові позиції розміром кілька квадратних кілометрів, на яких ми вже успішно закріпилися», - повідомив волонтер.

Як повідомлялося, за минулу добу, ворог 9 разів здійснював обстріли позицій Збройних сил України. Зокрема, на луганському напрямку противник відкривав вогонь по позиціях сил АТО 7 разів.

Зважаючи на те, що на деяких ділянках лінії зіткнення вогонь був досить щільним, українські військові 3 рази давали агресору адекватну відповідь.

У зоні АТО 20 листопада загинув один боєць ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: