«Український диверсант» Панов написав листа з в’язниці

«Український диверсант» Панов написав листа з в’язниці
Затримання Євгена Панова

Українець дуже вдячний всім за підтримку

Український політв'язень Євген Панов, якого заарештувала ФСБ в серпні 2016 року, написав листа.

Про це повідомив брат Панова Ігор Котелянець у Facebook

«Я дуже вдячний всім за підтримку, і коли, як то кажуть «находить смуток», я перечитую листи, які приходили мені в Лефортово і як би заряджаюсь від них. Особливо зараз, коли я «благополучно» ізольований від всієї інформації, ні радіоточки, ні газет, не кажучи вже про телевізор. Я не знаю, коли все це закінчиться, але якщо не вірити, тоді нема чого жити ...», - пише у листі Панов.

Як відомо, 10 серпня минулого року Федеральна служба безпеки Росії заявила, що в ніч на 7 серпня в районі міста Армянськ у Криму виявили «групу диверсантів», при затриманні якої «в результаті вогневого контакту загинув співробітник ФСБ Росії». За даними ФСБ, був затриманий один з їх організаторів - житель Запорізької області, співробітник Головного управління розвідки МО України Євген Панов. Він дав свідчення, які були показані в ефірі федеральних телеканалів. Разом з тим, родичі українця заявляють, що він дав свідчення під тортурами.

000

Наприкінці вересня 2017 року ФСБ також заявила про затримання в окупованому Криму росіян-«шпигунів України».

Варто зазначити, що вчора, 2 жовтня, так званий Верховний суд окупованого Криму скасував вирок українському активісту Володимиру Балуху, засудженому до 3,7 років колонії, і відправив справу на повторне розслідування

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: