«Укрзалізниця» введе єдиний квиток на поїзди та автотранспорт

«Укрзалізниця» введе єдиний квиток на поїзди та автотранспорт

У наступному році клієнтам буде запропоновано велику кількість електронних сервісів, — Кравцов

В Україні планують ввести єдиний квиток на поїзди та автотранспорт, — повідомляє прес-служба ПАТ «Укрзаізниця». Про це сьогодні заявив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов під час засідання Кабінету Міністрів України.

«Планується, що єдиний квиток діятиме на поїзди та автобуси – це буде особливо зручно для подорожуючих до курортних містечок нашої країни. Наприклад, пасажиру достатньо купити один квиток, щоб подорожувати з Києва до Івана-Франківська поїздом, а звідти автобусом до гірськолижного курорту у Буковелі», - пояснив після засідання Уряду Євген Кравцов.

Керівник «Укрзалізниці» зазначив, що у наступному році клієнтам буде запропоновано велику кількість електронних сервісів. Зокрема, компанія реалізує можливість онлайн-продажу квитків на усі поїзди, що курсують до країн Європейського Союзу та на регіональні поїзди. Також буде реалізовано онлайн-бронювання додаткових послуг, котрі сьогодні надає «Укрзалізниця».

На думку Євгена Кравцова, збільшення переліку онлайн-сервісів сприятиме уникненню корупції у пасажирському секторі, оскільки це унеможливить перепродаж квитків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: