Уряд скасував дозволи на перепланування житла

Уряд скасував дозволи на перепланування житла

Відтепер для переобладнання та перепланування житла не потрібно отримувати дозвільні документи

Уряд скасував необхідність отримання дозвільних документів для власників і наймачів житла гуртожитків при виконанні робіт з переобладнання та перепланування, що не передбачають втручання у несучі конструкції або інженерні системи загального користування. Відповідне рішення ухвалене сьогодні на засіданні уряду.

Пізніше прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства з посиланням на віце-прем'єр-міністра – голову відомства Геннадія Зубка повідомила, що постановою уряду спрощуються правила користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків.

«Відтепер власникам житла або наймачам гуртожитків, за погодженням з власником, при виконанні робіт з переобладнання та перепланування, які не передбачають втручання у несучі конструкції або інженерні системи загального користування, не потрібно отримувати дозвільні документи», – йдеться в повідомленні.

Зубко уточнив, що після завершення зазначених робіт, введення об'єкта в експлуатацію також не потрібне.

Повідомляється, що 2014 році Мінрегіон розробив законопроект, що скасовує необхідність отримання дозволу на перепланування житла або переобладнання житлового приміщення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: