В Алеппо прибули автобуси для евакуації мирних мешканців

В Алеппо прибули автобуси для евакуації мирних мешканців

25 автобусів в'їхали до кількох районів для завершення евакуації

У чотири райони східної частини Алеппо в'їхали 25 додаткових автобусів для евакуації. Також прибули автобуси з гуманітарними вантажами і медикаментами. До міста для евакуації прибули 25 автобусів MSNBC В обложені райони сирійського міста Алеппо прибули автобуси для евакуації мирних жителів і повстанців, що почалася в рамках нової угоди про припинення вогню між урядовими військами президента Сирії Башара Асада та представниками опозиційних сил.

Транспортні засоби прибули в райони Аз-Зібдія, Салах-ед-Дін аль-Мешхед і аль-Ансарі східної частини міста Алеппо в неділю, 18 грудня, повідомляє сирійське державне інформаційне агентство SANA.

Евакуація людей проходить під контролем Міжнародного комітету Червоного Хреста і Сирійського товариства Червоного Півмісяця. Репортер SANA розповів про 25 автобусів, які в'їхали до вищезгаданих районів для завершення евакуації. Він повідомив про те, що додаткові автобуси повинні були увійти в обложені райони міста, тим самим збільшивши загальне число евакуаційних транспортних засобів до 100. Крім того, паралельно з порожніми автобусами для вивозу людей, у місто також в'їдуть автобуси, що перевозять гуманітарні та медичні вантажі для обложених міст Кефрайя і аль-Фуа. У п'ятницю евакуація була припинена. Урядові ЗМІ стверджують, що повстанці, які виїжджають, нібито порушили угоду і спробували провезти контрабандою важку зброю, включно з ракетами та кулеметами, а також заручників з числа мирних жителів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: