В Авакова прогнозують справу на охоронця Димінського, який сприяє приховуванню злочину

В Авакова прогнозують справу на охоронця Димінського, який сприяє приховуванню злочину

Звинувачення можуть бути пред'явлені ще трьом охоронцям Димінського

Охоронцеві львівського бізнесмена Петра Димінського, який стверджував, що саме він був за кермом «Мерседеса» в момент смертельного ДТП, можуть бути пред'явлені звинувачення в приховуванні злочину. Про це заявив нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко в коментарі телеканалу «112 Україна».

«43-річний охоронець приїхав пізніше на місце аварії і фактично є сам зловмисником, оскільки він сприяє приховуванню злочину. Я думаю, йому будуть пред'явлені звинувачення в приховуванні злочину», - сказав Геращенко.

Крім того, за словами нардепа, аналогічні звинувачення можуть бути пред'явлені ще трьом охоронцям Димінського, які перебували в джипі «Лексус», що супроводжував «Мерседес», який влаштував ДТП, оскільки вони «прекрасно знають, хто насправді був за кермом автомобіля «Мерседес».

Геращенко наголосив, що на сьогоднішній день Димінський не співпрацює зі слідством, і він досі не повернувся в Україну.

«Ми очікуємо на днях результату ДНК з подушки, яка розкрилася в автомобілі «Мерседес» після цієї трагедії. На подушці залишилися біологічні сліди водія - слиз, кров і т.д., на підставі цих біологічних слідів буде встановлений факт того, хто реально перебував за кермом», - сказав він, підтвердивши, що це можна з'ясувати без участі самого Димінського.

Нагадаємо, бізнесмен Петро Димінський не прибув на допит у поліцію Львова на 10 ранку середи, 23 серпня, у справі про смертельну ДТП на Львівщині.

Адвокат олігарха запевняє, що його підзахисний не отримував повістки на допит.

Генпрокурор Юрій Луценко впевнений, що за кермом авто Димінського під час смертельного ДТП був не охоронець.

Як відомо, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. З інформацією видання Zaxid.net, ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація не була підтверджена.

Брат загиблої Степан Мацевко заявив, що за кермом автівки, що 18 серпня збила на смерть дівчину у Львівській області, перебував саме Петро Димінський.

Очевидці також зняли на відео олігарха Димінського на місці смертельного ДТП.

Національна поліція встановила відсутність провини охоронця Димінського у ДТП. Поліція вручила Димінському повістку на допит на 23 серпня.

Як відомо, сьогодні Димінський не прибув на допит у справі смертельної ДТП

Читайте також матеріал: Їм можна? Смертельні ДТП за участю олігархів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: