В Італії від коронавірусу одужало понад 100 тисяч пацієнтів

В Італії від коронавірусу одужало понад 100 тисяч пацієнтів
В Італії від коронавірусу одужало понад 100 тисяч пацієнтів

Загальна кількість випадків інфікування наближається до 220 тисяч

Станом на 9 травня кількість випадків одужання від коронавірусу в Італії перевищила 100 тисяч.

Про це повідомляє Департамент цивільного захисту Італії.

За даними відомства, 9 травня кількість одужалих від коронавірусу та виписаних з італійських лікарень осіб зросла до 103 031, що на 4 008 осіб більше у порівнянні з минулим днем.

Зазначається, що загальна кількість випадків захворювання на коронавірус складає 218 268. За минулу добу в Італії зафіксували 1083 нових випадків інфікування.

Наразі хворіють 84 842 особи. Жертвами хвороби стали 30 395.

У медичних закладах перебувають 13 834 людини з симптомами захворювання, ще 69 974 інфікованих без симптомів або з легкими симптомами знаходяться на домашній ізоляції.

Наразі 1034 пацієнти знаходяться у відділеннях інтенсивної терапії, що на 134 менше, ніж вчора.

Нагадаємо, на початку цього тижня уряд Італії з огляду на скорочення кількості нових випадків зараження почав пом'якшувати карантинні заходи у країні.

У зв'язку з цим відновляється робота виробництв, будівельних компаній та деяких оптових торговців. Втім, за умови дотримання протоколів безпеки на робочому місці. Разом з тим, буде дозволено пересуватися по своїх регіонах для відвідування родичів, але масові родинні зібрання заборонені.

Зустрічі з рідними мають відбуватись за умов дотримання дистанції і використання масок. Вимога заповнення сертифікатів з підтвердженням мети поїздки зберігається. В інші регіони поки їхати не можна, окрім робочої необхідності.

Знову можна буде збиратись на похорони, але присутніми зможуть максимум 15 людей. Рекомендується проводити похорони відкритому повітрі.

Бари і ресторани знову відкриються для обслуговування на виніс, але їжу потрібно вживати в будинку або в офісі.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: