В італійському парламенті провалилася чергова спроба скасувати санкції проти РФ

В італійському парламенті провалилася чергова спроба скасувати санкції проти РФ

Члени Палати депутатів не підтримали проект резолюції, в якому міститься заклик до уряду Італії щодо «негайного скасування санкцій проти Росії»

У четвер, 3 серпня, Палата депутатів Італії прийняла резолюцію із закликом до повного виконання Мінських угод з метою забезпечення стабільності Української держави. Про це повідомив посол України в Італії Євген Перелигін на своїй сторінці в Facebook.
«Парламент Італії у своїй резолюції під назвою «Напрямки європейської та зовнішньої політики Італії у контексті останніх подій у світі» рекомендує Уряду країни вживати заходів для забезпечення виконання Мінських угод, що має стати головною передумовою для можливого відновлення нормальних економічних стосунків між Італією та РФ. Резолюцію підтримали депутати «Демократичної партії», «Нового правого центру», а також окремі депутати групи «Різні», - написав він.
В той же час, додав посол, члени Палати депутатів не підтримали проект резолюції опозиційної політичної сили «Рух 5 зірок», в якому міститься заклик до уряду Італії щодо «негайного скасування санкцій проти Росії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: