В мережі з’явилось відео втечі північнокорейського солдата в Південну Корею

В мережі з’явилось відео втечі північнокорейського солдата в Південну Корею

Північнокорейський службовець отримав шість вогнепальних поранень

Опубліковано відеозапис втечі військового з КНДР до Південної Кореї через демілітаризовану зону. Інцидент стався ще 13 листопада. Відео опублікував у своєму акаунті на YouTube кореспондент Reuters в Південній Кореї Джеймс Пірсон.

На відеозаписі видно, що спочатку військовий рухався на машині в сторону кордону, потім кинув авто і побіг в бік Південної Кореї, прикордонники пункту Пханмунджом кинулися за ним і відкрили вогонь по солдату.

 Чоловік був поранений, але зумів втекти. Потім на відео показаний момент, як загін північнокорейських прикордонників відправляється на пошук солдата. Після цього на кадрах видно, що до пораненої людині, яка лежала на підконтрольній Південній Кореї стороні, підповзли південнокорейські військові і витягли солдата на південну сторону.

Відомо, що північнокорейський службовець отримав шість вогнепальних поранень і зараз знаходиться в лікарні Сеула.

Командування ООН в Південній Кореї звинуватило північнокорейську сторону в тому, що вона порушила умови угоди про перемир'я від 1953 - переслідуючи дезертира, північнокорейські військові перетнули демаркаційну лінію і відкрили вогонь по території сусідньої держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: