В НАЗК провели перевірку народного депутата Рибчинського

Національне агентство з питань запобігання корупції завершило першу перевірку щодо можливих ознак адміністративного правопорушення

Національне агентство з питань запобігання корупції завершило першу перевірку щодо можливих ознак адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 172-4 «Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності» Кодексу України про адміністративні правопорушення, в діях народного депутата України від Блоку Петра Порошенка Рибчинського Є.Ю.

На підставі повідомлення Громадської організації «Інститут розвитку регіональної преси» уповноважені особи Національного агентства зібрали та проаналізували усю необхідну інформацію з метою встановлення достовірності фактів, зазначених у повідомленні.

Серед іншого було встановлено, що Рибчинський Є.Ю. на момент прийняття присяги народного депутата України був звільнений наказом від 14.11.2014 № 32 з посади директора ТОВ «Рибчинський і сини» із внесенням відповідного запису до трудової книжки.

21 жовтня 2016 року з метою виправлення неточностей, встановлених в результаті перевірки Національного агентства, було внесено зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, відповідно до яких Рибчинський Є.Ю. не є керівником ТОВ «Рибчинський і сини».

Таким чином, в діях народного депутата України Рибчинського Є.Ю. Національне агентство не виявило порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: