В окупованій Макієвці виліпили з воску Путіна та Захарченка (ФОТО)

На окупованому бойовиками Донбасі виліпили воскові фігурки ватажка «ДНР» Олександра Захарченко та президента РФ Володимира Путіна.

Про це написав в Facebook журналіст Олександр Білинський.

«Занесла мене нелегка на сайти окупованої Макіївки, а там такий адок. Ось зліпила макіївська «мадам Тюссо» Путіна і Захарченка, а місцева журналістка прийшла до неї в гості і описує воскових персонажів: «Володимир Володимирович сидить в кріслі в своїй знаменитій позі переговірника. Як завжди, в стильному костюмі з голочки, з загадковою напівусмішкою... Але головне — цей фірмовий путінський погляд з-під справжніх вій!.. У ляльки-ВВП він не на жарт чіпкий і пронизливий, зовсім як у реального політика-прототипу. Втім, і одягнений в камуфляж Олександр Захарченко не менш реалістичний. Глава республіки тримає в руках прапор ДНР, він, як і в житті, задумливий і зосереджений. За виразом очей можна прочитати, про що в цей момент думає Олександр Володимирович. Звичайно, про те, як захистити рідний Донбас і його жителів».

580356acbc37a

«А ви говорите, без роботи люди сидять. Скільки їм ще ліпити і ліпити. І головне, щоб на фотографіях все було по-православному. Ікона, череп, церковний календар, портрет глави ДНР і воскова голова Захарченка в руках», — прокоментував побачене Білинський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: